21/11/2019
 
 
 
  Benvinguda
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
  Què és un familiar de l'Orde Cistercenc?
  Què és la Germandat de Poblet?
  Com i quan neix?
  Quin és el seu sentit?
  Quines activitats porta a terme?
  Agenda
    · Exercicis 2019
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Germandat  / Agenda  / Exercicis 2019 
Exercicis 2019
 

El desig més profund de tot ésser humà, el fonament de la nostra humanitat, ja el portem instaurat en el fons del nostre cor. En siguem o no conscients, tot allò que necessitem per viure en plenitud, l’Amor, ho portem ja en el nostre interior. Tota persona porta a dins una bella melodia que hi ha sembrat l’Etern. La nostra responsabilitat, i no de ningú altre, és desenvolupar-la i fer que s’escolti arreu! Potser la nostra melodia personal no basta per a fer-se sentir harmònicament, per això és important que aquesta melodia sigui una melodia coral. I aquest ha de ser el camí de tota la nostra vida, anar caminant vers aquest horitzó. Escoltar aquesta melodia i anar-la afinant cada dia amb els altres demana fer silenci en el nostre cor. «Escolta les meves paraules, fixa-t’hi atentament: no les perdis mai de vista, guarda-les al fons del cor; qui les acull troba la vida, són remei per a tothom; per sobre de tot vetlla el fons del cor, perquè d’allí surt la vida» (Pr 4,20-23).

El cor, no és una biblioteca on podem emmagatzemar idees, el cor és més aviat com un ventre matern, allà on es fecunda i brolla la vida. Ens diu Paul Claudel: «El cor, aparell savi i complicat, cridat no tan sols a dirigir la nostra orquestra orgànica, sinó a donar i mesurar la vida. I la vida espiritual. Quan el Senyor diu: “Dona’m el teu cor!” (Prov 23,26) vol dir: dona’m el centre de tu mateix, el principi de la teva vida, el teu ritme sensible, afectiu i intel·ligible. Recupera la font. Respira amb mi!»

Vols descobrir quina és la melodia d’Amor que nia en el teu cor? Vols iniciar-te en l’escolta de la teva pròpia plenitud humana? Això és el que et proposem en aquesta setmana d’exercicis. Ho farem a la llum dels textos de la saviesa cristiana, però també de l’escolta i contemplació de peces musicals i obres d’art.

Regala’t l’oportunitat de descobrir-te per arribar a ser el que desitges ser.

Preu: 275 €, 6 dies a pensió completa
Informació i inscripcions: poblet21@gmail.com
Telèfon (Mar): 619994106

Cal inscriure’s abans del 15 d’agost

 CARTELL
Castellano  
English
Français
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005